Известие

Collapse
No announcement yet.

Връщане на живот на 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Връщане на живот на 146

Здравейте!

Скоро ще си взема книжката и имам една Алфа 146 1.7 боксер, която беше на дядо и стои вече около 8 години пред нас и няма кой да я кара.Въпроса ми е, ако може да ми препоръчате добър майстор да направи един основен ремонт и да и върнем живота.На 110 хиляди реални километра е, да подчертая.Знам, че не всеки майстор разбира от боксери, а този не е за оставяне.

Поздрави,
    Атанас
    Last edited by nasko0710; d.m.y г., 11:29.

Първоначално публикувано от nasko0710 Покажи съобщение
    Здравейте!

Скоро ще си взема книжката и имам една Алфа 146 1.7 боксер, която беше на дядо и стои вече около 8 години пред нас и няма кой да я кара.Въпроса ми е, ако може да ми препоръчате добър майстор да направи един основен ремонт и да и върнем живота.На 110 хиляди реални километра е, да подчертая.Знам, че не всеки майстор разбира от боксери, а този не е за оставяне.

Поздрави,
    Атанас
    А откъде си?

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
      А откъде си?
      От София.

Comment

Здравейте!

Поздрави,
        Атанас
        След като е на 110 000км защо реши че е за основен ремонт (мотора ли визираш). Пробва ли да я палиш? Обикновено гумените детайли се скапват от стоене дълго време без да се кара (маншони, тампони, гуми и т.н.), особено ако е стояла на открито и боята също (ръжда, гниене прагове, под и т.н), може и съединителя да е залепнал. Мотора може да си е добре.

Comment

По-скоро наистина момчето визира под основен ремонт да се подмени изоснови всичко или почти всичко гумено, както и други неща от първа необходимост преди да се подкара колата.

Аз бих се захванал собственоръчно с това, но за жалост познанията ми и уменията ми са в процес на натрупване в движение - уча си се на моя 1.3 боксер на 146

И все пак ако колегата изяви интерес с радост бих отишъл да и мерна едно око
          Alfa Romeo 145 1.6 i.e. Boxer -Ex
          Alfa Romeo 146 1.3 i.e. Boxer -Ex

Comment

Първоначално публикувано от bobi1997 Покажи съобщение
            По-скоро наистина момчето визира под основен ремонт да се подмени изоснови всичко или почти всичко гумено, както и други неща от първа необходимост преди да се подкара колата.

Аз бих се захванал собственоръчно с това, но за жалост познанията ми и уменията ми са в процес на натрупване в движение - уча си се на моя 1.3 боксер на 146

И все пак ако колегата изяви интерес с радост бих отишъл да и мерна едно око
            Да, наистина визирам да се подмени всичко преди да се подкара колата, все пак седи от около 8 години и много не и вярвам.Другия вариант за тези пари е да си взема една 147 1.9jtd и тази да се продава или на части или на вторични. Пробвал съм да я паля и пали, няма проблем.Стояла е и на открито и има доста следи и от градушката през 2014г. и те трябва да се правят, съответно с тях ако има ръжда да се китоса и да се боядиса на ново.
            Last edited by nasko0710; d.m.y г., 15:15.

Comment

Да, наистина визирам да се подмени всичко преди да се подкара колата, все пак седи от около 8 години и много не и вярвам.Другия вариант за тези пари е да си взема една 147 1.9jtd и тази да се продава или на части или на вторични. Пробвал съм да я паля и пали, няма проблем.Стояла е и на открито и има доста следи и от градушката през 2014г. и те трябва да се правят, съответно с тях ако има ръжда да се китоса и да се боядиса на ново.
              Обмислял ли си да продадеш тази Алфа? Ако да аз имам интерес към нея. Също така щом искаш нещо дизелово - втората ми кола е Пежо 306 2.0 HDi - навит ли си за бартер?
              Alfa Romeo 145 1.6 i.e. Boxer -Ex
              Alfa Romeo 146 1.3 i.e. Boxer -Ex

Comment

Working...
              X